Over ons

Een verhaal van passie en doorzettingsvermogen

In de herfst van 2018 zag Bo5 – online marketing (voorheen bekend als Divone) het levenslicht in een bescheiden garage in Veldhoven. Onze oprichter, René Lobbe, begon met het aanbieden van sieraden aan vrienden, familie en via een zelf opgezette webshop. De overweldigende positieve reacties en het enthousiasme leidden tot de creatie van meer online winkels. Deze eerste stappen markeerden het begin van een buitengewone reis.

Gedurende de beginjaren richtten we ons op het vestigen van een solide fundament: het verfijnen van onze online aanwezigheid, het opzetten van betrouwbare websites en het optimaliseren van onze SEO-kennis. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid stimuleerde onze gestage en natuurlijke groei. Met trots kunnen we zeggen dat we nu meer dan 3000 websites beheren, waaronder deze prachtige affiliate webshop.

Streven naar uitmuntendheid

Onze missie bij Bo5 is helder en eenvoudig: het leveren van topkwaliteit en een ongeëvenaarde service. We zijn toegewijd aan constante innovatie in zowel onze producten als onze dienstverlening en werkwijzen. We streven ernaar om niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, maar deze te overtreffen. Dit houdt in dat we luisteren naar onze klanten, inspelen op veranderende markttrends en altijd vooroplopen in onze sector.

De pijlers van ons bedrijf

Onze bedrijfscultuur is verankerd in kernwaarden die elke beslissing vormgeven:

Klantgerichtheid: Onze klanten zijn het middelpunt van al onze activiteiten. We streven ernaar om hun verwachtingen te overtreffen, een positieve en blijvende indruk achter te laten en samen met hen uitstekende resultaten te bereiken.

Innovatie: Verandering en innovatie worden bij ons omarmd. Wij geloven dat er altijd ruimte is voor verbetering. Door onze eigen systemen te ontwikkelen, streven we naar efficiëntie, betere service en kosteneffectieve oplossingen.

Teamwerk: Ons team vormt de ruggengraat van onze organisatie. Diversiteit wordt gewaardeerd, samenwerking wordt bevorderd, en successen worden samen gevierd. Wij geloven in de kracht van mensen en richten ons op het stimuleren van creativiteit en het verminderen van repetitieve taken.

De ruggengraat van onze organisatie

Ons team bestaat uit toegewijde professionals die hun hart en ziel in hun werk leggen. Iedereen, van klantenservice tot productontwikkeling en procesoptimalisatie, brengt een unieke set vaardigheden en ervaringen mee. We investeren in onze medewerkers door training en ontwikkelingsprogramma’s en bieden flexibiliteit in werklocatie omdat we geloven dat hun groei parallel loopt met de groei van ons bedrijf.

Onze inspiratie en drijfveer

U, onze klanten, staat centraal in ons bedrijf. Uw feedback en tevredenheid zijn onze drijfveren. Wij zijn toegewijd aan het opbouwen van sterke, langdurige relaties en beschouwen u als een essentieel onderdeel van onze Bo5-familie. Uw vertrouwen in ons motiveert ons elke dag weer. Daarom staan we open voor alle soorten feedback, of het nu positieve berichten zijn of opbouwende kritiek.

Uitbreiden en positieve impact maken

We kijken optimistisch en enthousiast naar de toekomst. Op dit moment beheren we ongeveer 100 van dergelijke webshops. Onze toekomstplannen omvatten uitbreiding van ons aanbod, het betreden van nieuwe markten en het ondersteunen van anderen. Als oorspronkelijk marketingbedrijf helpen we ook graag anderen om hun prachtige producten of diensten te promoten. We zijn vastbesloten om te groeien, niet alleen als bedrijf, maar ook als gemeenschap die een positieve bijdrage levert aan de wereld.

Een bericht van waardering

We grijpen deze gelegenheid aan om u, onze gewaardeerde klanten, te bedanken voor uw voortdurende steun en vertrouwen in Bo5. Zonder uw steun zou onze reis niet mogelijk zijn geweest. We beloven u te blijven voorzien van uitstekende producten en diensten en kijken uit naar vele jaren van gedeeld succes en partnerschap.

Macro lens
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart