Op zoek naar tweedehands spullen kopen, verkopen of ruilen? Bekijk onze nieuwe partner MPB | Canon-geruchten

Als ik een product wil dat nog in productie is, heeft het geen zin om tweedehands te kopen, want ik kan het bijna altijd goedkoper, gloednieuw, kopen bij de HK-grijsexporteur die me al 10 jaar goed van dienst is.

Als ik een product wil verkopen, zal MPB me een goede prijs geven, en het is fijn om te weten dat ze het te zijner tijd grondig zullen controleren en een nauwkeurige beschrijving zullen geven aan degene die het van hen koopt.

De enige keer dat ik persoonlijk een tweedehands artikel van *iedereen* zou kopen, is wanneer dat artikel niet meer leverbaar is of nieuw niet beschikbaar is (bijv. EF 180 mm macro of eerdere iteratie grote witte kleuren), en dat is wanneer ik bij MPB ​​zou kopen.

Macro lens
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart