Canon kondigt de compacte SELPHY CP1500 dye-sub printer aan | Canon-geruchten

Deze site bevat gelieerde links naar producten en diensten. We kunnen een commissie ontvangen voor aankopen die via deze links zijn gedaan.

MELVILLE, NY 14 september 2022/PRNewswire/ — Scrapbookers en ouders zijn verheugd dat Canon USA, Inc., een leider in oplossingen voor digitale beeldverwerking, vandaag de SELPHY CP1500 compacte fotoprinter heeft aangekondigd als de nieuwste toevoeging aan de SELPHY-printerlijn. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om in minder dan een minuut duurzame, duurzame afdrukken van hoge kwaliteit af te leveren, fysieke herinneringen en aandenkens aan vrienden en familie cadeau te doen waarvan u tientallen jaren kunt genieten en delen (wanneer ze in een album worden bewaard).

Ontworpen met ruimte in gedachten

In een stijlvol en compact ontwerp is de Canon SELPHY CP1500 fotoprinter klein genoeg om in een zak of kleine tas te passen en kan hij onderweg worden meegenomen – of je nu de meegeleverde AC-adapter of de optionele batterij (apart verkrijgbaar) gebruikt. Zijn kleine formaat maakt de CP1500 echter niet kort in functie. Het standaard afdrukformaat van de printer is 4″x 6″ briefkaart – afgedrukt in ongeveer 41 seconden. Met de aankoop van de optionele cassette (afzonderlijk verkrijgbaar)5, kan deze ook kaartformaten (2,1″ x 3,4″) en vierkante etiketten (2,1″ x 2,1″) afdrukken. Dankzij de beschermende coating maakt de CP1500 duurzame foto’s die meer dan 100 jaar bestand zijn tegen slijtage wanneer ze in een album worden bewaard. Wie op zoek is naar wat meer plezier, kan foto’s personaliseren met een verscheidenheid aan randen, tekst en patroonoverlays, zoals harten rond je familie of pootafdrukken voor je harige vrienden. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos – klanten kunnen deze foto’s gebruiken voor knutselen, journaling, decoratie of voor schoolprojecten zoals stambomen.

Foto’s in een mum van tijd

De compacte SELPHY CP1500-fotoprinter wordt geleverd met diverse aansluitmogelijkheden, zodat gebruikers draadloos verbinding kunnen maken met een compatibele smartphone met behulp van de Canon PRINT Inkjet/SELPHY-app. Bovendien kunnen gebruikers de SELPHY Photo Layout-app gebruiken om een ​​URL om te zetten in een QR-code die op een foto kan worden afgedrukt, waardoor ze naar pagina’s op sociale media of naar fotolocaties op een kaart worden geleid.

Specifieke productspecificaties van de SELPHY CP1500 compacte fotoprinter zijn onder meer:

  • Dye-Sub-technologie
  • Geschikt voor papierformaten: briefkaart (4,0″ x 6,0″) en, bij aankoop van optionele cassette (afzonderlijk verkrijgbaar)5, kaartformaat (2,1″ x 3,4″) en vierkant label (2,1″ x 2,1″)
  • Vergrote LCD-monitor (3,5 inch) in vergelijking met de CP1300-printer
  • Patroonoverjassen (sterren, harten, bloemen en andere)

Prijzen

De Canon SELPHY CP1500 compacte fotoprinter is gepland voor oktober 2022 voor een geschatte verkoopprijs van $ 139,998 en zal verkrijgbaar zijn in twee kleuren, zwart en wit.

Macro lens
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart